ghatch-posheshi

گچ پاششی

گچ پاششی مزیت های بسیاری در زمینه تولید ضایعات، سرعت، بازدهی و کیفیت دارد. همچنین از نظر سلامت و ایمنی کارگران نیز مزیت های زیادی دارد. مثلا برای دسترسی به ارتفاع و گچ کاری دیوارهای بلند دیگر نیازی به داربست نخواهد بود. هم چنین این نوع گچ از نظر تعداد نیروی کار نیز بسیار پربازده است.

بیشتر بخوانید: همه چیز در مورد گچ ساختمانی. روش تولید، انواع و کاربردهای گچ.

کاربرد آسان گچ پاششی

برای گچ کاری با گچ پاششی اولاً نیازی نیست که ملات گچ (که معمولا وزن زیادی هم خواهد داشت) به محل گچ کاری سقف یا دیوار حمل شود، که می تواند برای رفاه کارگران مفید باشد. هم چنین کار با گچ پاششی بسیار راحت است و نیاز به آموزش و مهارت چندانی ندارد.
بنابراین استفاده از این نوع برای شرکت هایی که با کمبود نیرو و مهارت مواجه هستند و باید پروژه ها را در زمان محدودی به پایان برسانند، می تواند بسیار مفید باشد.

نحوه استفاده از گچ پاششی

پمپ‌های بدون هوا یا پمپ‌های پیچی که به راحتی قابل استفاده هستند، ابزار انتخابی برای اعمال این نوع گچ روی سطح دیوار یا سقف هستند.
به طور کلی، دو نوع گچ پاششی موجود است:
یک محصول بر پایه گچ که باید در محل گچ کاری با مواد دیگر مورد نیاز مخلوط شود، و یک نوع گچ پاششی آماده که علاوه بر گچ حاوی سنگ مرمر آسیاب شده، پلیمرها و چسب های آلی است. گچ پاششی نوع دوم برای گچ کاری تنها نیاز است که با آب مخلوط شود.
سازندگان محصول مخلوط آماده گچ پاششی ادعا می کنند که این محصول انعطاف پذیر است و ترک نمی خورد، بنابراین می توان از آن در تولید دیوارها و پنل های گچی پیش ساخته استفاده کرد.

از آنجایی که سنگ مرمر آسیاب شده موجود در این نوع گچ پاششی سطح صاف و درخشنده ای ایجاد می کند، دیگر نیازی به استفاده از گچ سفیدکاری پیش از رنگ آمیزی سطح نخواهد بود. هم چنین می توان رنگ را با ملات گچ پاششی از ابتدا مخلوط کرد تا دیگر نیازی به رنگ آمیزی هم نباشد. به این ترتیب هم در مصرف رنگ صرفه جویی می شود و هم فرآیند گچ کاری حتی بیش از پیش تسریع می شود.

نحوه استفاده از گچ پوششی
گچ پاششی و نحوه استفاده از آن در گچ کاری ساختمانی

آیا گچ پاششی می تواند جایگزینی برای روش های سنتی گچ کاری باشد؟

مزیت اصلی این محصول این است که می توان به کمک آن گچ کاری را به سرعت و بدون کار اضافه انجام داد، به عنوان مثال با استفاده از این محصول دیگر نیازی به سنباده زدن پوشش نهایی وجود نخواهد داشت. البته هم چنان مهارت گچ کار در کیفیت نهایی گچ کاری تاثیرگذار خواهد بود، و به هر حال نیاز به گچ کاری دستی برای رسیدن به کیفیت مورد نظر وجود خواهد داشت.
از دیگر مزیت های مهم این گچ، این است که مدت زمان گچ کاری را بسیار کاهش می دهد که می تواند برای بسیاری از کارفرمایان امر بسیار مهمی باشد.

علاوه بر این، دیواری را که با گچ پاششی، گچ کاری شده باشد می توان با فاصله کمتر از 24 ساعت رنگ کرد. مخلوط های آماده گچ پاششی نسبت به گچ کاری معمولی دو برابر سریعتر هستند و کیفیت گچ کاری بالاتری را ارائه می دهند.
هم چنین برخی انواع گچ پاششی به صورت محلول آماده عرضه می شوند که به دلیل عدم نیاز مستقیم به مخلوط با آب، میزان مواد مصرفی در محل گچ کاری را کاهش می دهند.


استفاده از گچ پاششی به طور قابل توجهی ضایعات را کاهش می دهد، چرا که می توان هر ماده مازادی را دوباره استفاده کرد. هم چنین استفاده از گچ های پاششی خطرات بهداشتی و ایمنی ناشی از گچ کاری سنتی و دستی فعلی را کمتر می کنند.

انواع گچ پاش ها

برای اعمال گچ پاششی روی دیوار از گچ پاش های مختلفی استفاده می شود که در ادامه به شما پعرفی می کنیم:

اسپری پنوماتیک

رایج ترین نوع گچ پاش اسپری پنوامتیک است که کاربرد بسیار ساده ای نیز دارد. این گچ پاش ها دارای یک قیف هستند که مواد متصل به کمپرسور هوا را در خود نگه می دارد. هوا در قسمت پایین قیف حرکت میکند و گچ را از طریق خروجی های روی دیواره های آن خارج میکند. این ابزارها معمولاً به راحتی تمیز می شوند و قیمتی بین 250 تا 300 دلار آمریکا دارند.

پمپ کرمی

این تجهیزات دارای یک پمپ کرمی هستند که گچ را تا یک تفنگ اسپری که دارای یک نازل بزرگ است، پمپ می کند و گچ را به داخل محفظه ای در انتهای تفنگ اکسترود می کند. در این محفظه هوای فشرده وارد می شود تا گچ را به صورت اسپری درآورد. پمپ های کرمی محرک دارای یک استاتور لاستیکی هستند که با مواد مبتنی بر حلال سازگار نیست.

پمپ پریستالتیک

چند دستگاه گچ پاش وجود دارد که پمپ پریستالتیک (لوله ای که توسط غلتک فشرده می شود) دارند که برای اسپری کردن گچ نیز به هوای فشرده نیاز دارد. این نوع از گچ پاش ها همچنین می توانند پوشش های بافت دار را با اندازه ذرات تا قطر حدود 3 میلی متر اسپری کنند، مشروط بر اینکه بر پایه حلال نباشند.

پمپ پیستونی

انواع جدیدتر گچ پاش ها دارای پمپ پیستونی هستند که فشار کافی را برای اسپری گچ یکدست (بدون بافت) بدون نیاز به هوای فشرده دارند. البته گاهی اوقات از پمپ های بدون هوا کامل برای پاشش استفاده می شود، اگرچه آنها ایده آل نیستند زیرا سرعت پاشش گچ برای پروژه های بزرگ بسیار کم است. با این حال، می توان از آنها برای پاشش گچ های مبتنی بر حلال استفاده کرد.

جمع بندی

گچ های پاششی نوعی از گچ هستند که به دلیل کاربرد راحت و سریع می توانند جایگزین مناسبی برای روش های سنتی گچ کاری که بسیار پرزحمت هستند، باشند. این نوع گچ، در گچ کاری انقلابی به پا کرده و که می تواند به دست یابی به یک سطح گچ کاری صاف و یکدست بدون نیاز به سمباده کاری کمک کند.


علاوه بر این، برخی انواع گچ های پوششی به صورت ملات آماده عرضه می شوند، بنابراین نیازی به تهیه ملات ندارد و باعث می شود کار بسیار سریعتر پیش برود. این باعث می شود که ضایعات تولیدی ناشی از گچ کاری هم کم بشود. بنابراین گچ های پاششی برای کاهش زمان و هزینه مورد نیاز گچ کاری انتخاب های بسیار مناسبی هستند.


کیفیت گچ تولید شده به عنوان گچ پاششی نیز در نتیجه نهایی کار بسیار موثر است، به همین علت توصیه می کنیم انواع این گچ را از تولید کنندگان معتبر خریداری کنید تا از کیفیت و مرغوبیت آن مطمئن باشید.

خرید گچ از درب کارخانه

برای خرید گچ سفیدکاری و خرید گچ زیرکار با قیمت عمده از درب کارخانه از محصولات سوپرگچ فولاد نو و آزادگان دیدن فرمایید:

قیمت گچ

برای اطلاع از قیمت روز گچ سفیدکاری به صفحه قیمت گچ مراجعه کنید.

برچسب ها:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.